ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

3ο Internet Of Things Conference υπό την αιγίδα της ΕΜηΠΕΕ

Ημερομηνία:  26.6.2017
Τοποθεσία:  Maroussi Plaza Centre

Φωτογραφία του χρήστη netweek.

Connecting the Dots: A Comprehensive Guide for Successful Enterprise IoT Projects

Κερδίστε 3 προσκλήσεις για το συνέδριο στέλνοντας mail στο info@computer-engineers.gr με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ειδικότητα, ΑΜ ΤΕΕ) μέχρι την Παρασκευή 32.6 στις 22.00

Tο τρίτο κατά σειρά συνέδριο της Boussias Communications για το Internet of Things επιχειρεί με διαδραστικό τρόπο να δώσει απαντήσεις στα βασικότερα ερωτήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις, οι οποίες προγραμματίζουν επενδύσεις στο άμεσο μέλλον.

Το Συνέδριο έχει τεθεί υπό την αιγίδα της ΕΜηΠΕΕ και εκ μέρους της Ένωσης χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος, Δρ Δημήτρης Δρακούλης.

Λειτουργώντας ως οδηγός, το συνέδριο καταγράφει, αποτυπώνει και συνθέτει όλα τα επιμέρους συστατικά που απαιτούνται ώστε να υλοποιηθεί με επιτυχία ένα έργο που βασίζεται στις τεχνολογίες Internet of Things. Η έμφαση δίνεται σε όλα τα "καυτά" ερωτήματα που ανησυχούν όσους εμπλέκονται στη φάση σχεδιασμού και υλοποίησης.

Το Συνέδριο θα βασιστεί πάνω σε ένα ρεαλιστικό σενάριο:

«Μια επιχείρηση έχει αποφασίσει ότι θα επενδύσει σε IoT τεχνολογία το 2018 και η ομάδα που έχει αναλάβει το έργο κάνει την πρώτη της συνάντηση. Το κάθε μέλος της ομάδας έχει τις δικές του ανησυχίες και ερωτήματα σχετικά με τις προκλήσεις που θα χρειαστεί να επιλυθούν ώστε το έργο, αφενός να ξεκινήσει, να πάρει δηλαδή έγκριση για χρηματοδότηση και αφετέρου να υλοποιηθεί και να αυξήσει την επιχειρηματική αξία. Και στη συνέχεια να μετρηθεί το ROI της επένδυσης».

Μέσα από παρουσιάσεις και συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν από επιχειρήσεις-πελάτες / χρήστες τεχνολογιών και εφαρμογών ΙοΤ, στο Συνέδριο θα καταγραφούν οι σημαντικότερες ανησυχίες και προκλήσεις που πρέπει να συντεθούν ώστε το project να έχει επιτυχημένο αποτέλεσμα! Στη συνέχεια, το Συνέδριο θα χωριστεί σε θεματικές ενότητες βάσει των παραπάνω προκλήσεων και ειδήμονες θα απαντήσουν. Θα παρουσιαστούν έργα που έχουν υλοποιηθεί και πέτυχαν το στόχο τους. Θα προσφερθεί επίσης βήμα στο κοινό να θέσει τις απορίες του.

Ποιες είναι οι αλλαγές που θα χρειαστεί να γίνουν στην εταιρική κουλτούρα για να θεμελιωθεί σωστά ένα IoT έργο. O Rob Van Kraneburg έχει να μας πει πολλά πάνω σε αυτό το θέμα.

Τα υπάρχοντα business plan χρειάζονται διαμόρφωση για να εξασφαλίσουν την επιτυχία ενός IoT έργου. Υπάρχουν νέα μοντέλα επιχειρηματικής ανάπτυξης που ταιριάζουν «γάντι» με το IoT; O Gerard Van der Hoeven έχει εμπειρία σε επανασχεδιασμό, αλλά και νέες κατασκευές.

Είναι ασφαλές το IoT; Ούτε οι ελβετικές τράπεζες δεν είναι πλέον ασφαλείς. Ωστόσο, η Mabel G. De Vries, εργαζόμενοι στο ΙΤ της αμυντικής βιομηχανίας, γνωρίζει αρκετά από ασφάλεια και ανασφάλεια.

Είναι εφικτή η υλοποίηση ενός enterprise IoT έργου με τις διαθέσιμες τεχνολογικές λύσεις; Ο Μανώλης Νικηφοράκης λέει "ΝΑΙ", υποστηρίζοντας μάλιστα ότι δεν ισχύει πάντα το «Ό,τι πληρώσεις, παίρνεις».

One 2 One Sessions

«Προσωπική» καθοδήγηση-Εποικοδομητικό networking
Η εμπειρία του συνεδρίου δεν εξαντλείται στις ex cathedras παρουσιάσεις των ομιλητών. Αγοράστε τη συμμετοχή σας στο συνέδριο και κλείστε ραντεβού με έναν από τους διεθνείς ομιλητές, για εξειδικευμένες και στοχευμένες συμβουλές, για τη δική σας επιχείρηση ή για τις ανάγκες των πελατών σας.
* Οι συναντήσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 

 

Μέσος όρος (0 Ψήφοι)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


Περασμένες κλωστή απαντήσεις Συγγραφέας Ημερομηνία
Η ημερομηνία που αναγράφει 26.5.2017, προφανώς... Αρης 13/6/2017 9:47 πμ

Αρης
Η ημερομηνία που αναγράφει 26.5.2017, προφανώς είναι 26.6.2017
Posted on 13/6/2017 9:47 πμ.