Δελτία Τύπου

3o Συνέδριο Τεχνολογίας της εφημερίδας Ναυτεμπορική: 'Τεχνητή Νοημοσύνη: ευλογία ή απειλή;'

Φωτογραφία του χρήστη naftemporiki.gr.
 
Η Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence - AI) και οι πάμπολλες εφαρμογές της αλλάζουν ραγδαία το «τοπίο» σε κάθε τομέα ανθρώπινης δραστηριότητας και στην ίδια την καθημερινότητά μας, στη δουλειά και στο σπίτι.
 
Οι ανατροπές που φέρνουν με την εύκολη και ταχύτατη αξιοποίηση των μεγάλου όγκου δεδομένων (big data) υπόσχονται ένα διαφορετικό μέλλον για την υγεία, τη βιομηχανία, το εμπόριο, την οικονομία, τον ελεύθερο χρόνο μας, την επικοινωνία, την ενημέρωση, την ψυχαγωγία… Νέα προϊόντα και υπηρεσίες κάνουν την εμφάνισή τους, παλιότερα ξεπερνιούνται και χάνονται, βελτιώνονται ή αλλάζουν ριζικά, νέες αγορές και επαγγέλματα αναδύονται από το πουθενά! 
 
To 3o Συνέδριο Τεχνολογίας της Ναυτεμπορικής, με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη: ευλογία ή απειλή;» έχει ως στόχο να ενημερώσει για τις απίστευτες δυνατότητες, τις λύσεις και τα εργαλεία που θα έχουμε στη διάθεσή μας στο εγγύς μέλλον, να παρουσιάσει επιλεγμένες εντυπωσιακές εφαρμογές, αρκετές από τις οποίες ήδη απολαμβάνουμε, και να προσφέρει άφθονη «τροφή για σκέψη» σε κάθε ενδιαφερόμενο σχετικά με την επόμενη ημέρα που υπόσχεται να κάνει τη ζωή μας καλύτερη και ευκολότερη.
 
To Συνέδριο διοργανώνεται την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 (ώρες 9.00-17.00), στο ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel Athens (αίθουσα Olympia).
 
H ΕΜηΠΕΕ είναι υποστηρικτής του Συνεδρίου και εκ μέρους της Ένωσης χαιρετισμό θα απευθύνει η αντιπρόεδρος, κα Ιωάννα Σαμπράκου.
 
Θεματικές Ενότητες:
Ενότητα 1 – Τα δεδομένα είναι εδώ κι αξίζουν πολλά!
Ενότητα 2 – Εφαρμογές από το μέλλον, που ήδη βιώνουμε
Ενότητα 3 – Το IoT αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού
Ενότητα 4 – Λόγος και αντίλογος / Οι ελπίδες και οι φόβοι
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα: http://events.naftemporiki.gr/ai/Schedule
Ομιλητές: http://events.naftemporiki.gr/ai/Speakers
Δήλωση Συμμετοχής: http://events.naftemporiki.gr/ai/ParticipationForm 
Facebook link: https://www.facebook.com/events/180691906010716/
 
To site του συνεδρίου http://events.naftemporiki.gr/ai
 
 
Μέσος όρος (0 Ψήφοι)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


Κανένα σχόλιο. Σχολιάστε πρώτος/-η