ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανακοίνωση της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ για δικαστική προσφυγή διεκδίκησης επιστροφής των ασφαλιστικών εισφορών της Ειδικής Προσαύξησης

Ανακοίνωση της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ για δικαστική προσφυγή διεκδίκησης επιστροφής των ασφαλιστικών εισφορών  της Ειδικής Προσαύξησης

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία ΕΜΔΥΔΑΣ (ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ) εξέδωσε  ενημερωτική ανακοίνωση,  για δικαστική προσφυγή διεκδίκησης επιστροφής των ασφαλιστικών εισφορών  της Ειδικής Προσαύξησης. Στην ανακοίνωση της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Παναγιώτης Μούζιος και ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Πετρόπουλος αναλυτικά σημειώνεται ότι:  «Συνάδελφοι, ανταποκρινόμενοι, στα πολλαπλά αιτήματα συναδέλφων να διερευνήσει η Ομοσπονδία τις δυνατότητες, προϋποθέσεις και τα οικονομικά δεδομένα για μαζικές προσφυγές με διεκδικούμενο στόχο την έντοκη επιστροφή των καταβληθέντων εισφορών της Ειδικής Προσαύξησης, για την κατηγορία των μετά το 1993 ασφαλισμένων που υποχρεώθηκαν να ενταχθούν σ΄ αυτήν από 1-1-2007 (ν. 3518/2006) και η οποία καταργήθηκε από 1-1-2016 (ν.4387/2016), το Δ.Σ. μετά την διερεύνηση κατέληξε στην προσφορά του Δικηγορικού γραφείου Θεοδωρόπουλου ως συμφερότερη οικονομικά και επαρκώς τεκμηριωμένη, την οποία και αναρτούμε μαζί με τα αντίστοιχα έγγραφα που απαιτείται να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι (οι οποίοι πρέπει στις επόμενες ημέρες να πάρουν από το πρώην ΤΣΜΕΔΕ βεβαιώσεις για το ποσό των εισφορών που έχουν καταβάλλει στον κλάδο της Ειδικής Προσαύξησης).

Για οποιαδήποτε πληροφορία πρόσθετη των όσων περιγράφονται στην προσφορά μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του γραφείου : α) 210-3214385,  β) 6977-285139. Αυτονόητα δεν αναρτούμε την τεκμηρίωση βάσει της οποίας θα διεκδικηθεί η επιστροφή των ασφαλιστικών εισφορών την οποία μας περιγράφει το γραφείο, αφού αποτελεί πνευματική του ιδιοκτησία μη ανακοινώσιμη δημόσια.

Οι Α΄βάθμιες ΕΜΔΥΔΑΣ παρακαλούνται να ενημερώσουν τα μέλη τους, για την περίπτωση που επιθυμούν να συμμετέχουν στην δικαστική διεκδίκηση και να βοηθήσουν στη συγκέντρωση των αιτήσεων. Συνάδελφοι, επισημαίνουμε ότι η επιλογή δεν είναι δεσμευτική, ο κάθε συνάδελφος μπορεί να απευθυνθεί σ΄ όποιο δικηγορικό γραφείο επιλογής του επιθυμεί».  Την ανακοίνωση της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ συνοδεύουν πέντε έγγραφα.

Τα συνημμένα έγγραφα είναι : 1. Αρχική προσφορά και οικονομική πρόταση 15-2-2017. 2. Πρόσθετη βελτιωμένη οικονομική πρόταση 28-2-2017. 3. Στοιχεία πελάτη. 4. Πληρεξούσιο – Εξουσιοδότηση. 5. Ιδιωτικό Συμφωνητικό – Εργολαβικό δίκης.

 
Μέσος όρος (0 Ψήφοι)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


Κανένα σχόλιο. Σχολιάστε πρώτος/-η