ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδήλωση 'Προκλήσεις και Ευκαιρίες στον Τομέα του Διαστήματος: Εκπαίδευση, Έρευνα, Τεχνολογία, Εφαρμογές'

Ημερομηνία:  4.5.2017
Τοποθεσία:  AΘΗΝΑ

M.Sc. in SSTA

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου - Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

 

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαστημική Επιστήμη Τεχνολογία και Εφαρμογές»

 

Εκδήλωση «Προκλήσεις και Ευκαιρίες στον Τομέα του Διαστήματος: Εκπαίδευση Έρευνα Τεχνολογία Εφαρμογές» – 4 Μαΐου

 

Υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Με τη στήριξη της Ένωσης Μηχανικών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος

 

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαστημική Επιστήμη Τεχνολογία και Εφαρμογές» διοργανώνουν υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και τη στήριξη της Ένωσης Μηχανικών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος εκδήλωση με τίτλο «Προκλήσεις και Ευκαιρίες στον Τομέα του Διαστήματος: Εκπαίδευση Έρευνα Τεχνολογία Εφαρμογές» στις 4 Μαΐου 2017 και ώρα 17.00 στο αμφιθέατρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να συνεισφέρει στο διάλογο για τις προοπτικές ανάπτυξης στον τομέα του Διαστήματος στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ως ομιλητές διακεκριμένοι επιστήμονες από Πανεπιστήμια, Ερευνητικά Κέντρα, εταιρίες και εθνικούς φορείς.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαστημική Επιστήμη Τεχνολογία και Εφαρμογές» μετά την επιτυχή ολοκλήρωση πρώτου κύκλου του έχει ανακοινώσει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος/υποβολής αιτήσεων για το δεύτερο κύκλο (http://space.uop.gr/downloads/call-for-applicants-2017.pdf). Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 15η Μαΐου 2017.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Πεντέλη. Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα είναι παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα του Προγράμματος http://space.uop.gr/.

Μέσος όρος (0 Ψήφοι)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


Κανένα σχόλιο. Σχολιάστε πρώτος/-η