ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Περιβαλλοντικό - αναπτυξιακό φόρουμ 'ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ'

Ημερομηνία:  9.1.2017
Τοποθεσία:  Ξενοδοχείο HILTON

proskl3fix

 

Το συνέδριο, οργανώνεται εφέτος στη λογική συζητήσεων στρογγυλής τράπεζας (round table discussion) με βάση επιλεγμένη  επίκαιρη  θεματολογία  και  τη συμμετοχή όπως πάντα των συναρμόδιων υπουργείων, του Δημόσιου Τομέα, της Περιφερειακής-Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του ιδιωτικού τομέα.
 
Τα βασικά του θέματα έχουν ως εξής:
 
Eισαγωγική ενότητα: Η στροφή Ευρώπης και Ελλάδας στην κυκλική οικονομία 

Πρώτο Round Table: Η επόμενη μέρα για τα εναλλακτικά συστήματα διαχείρισης αποβλήτων

Δεύτερο  Round Table: Η υλοποίηση των Περιφερειακών Σχεδιασμών (ΠΕΣΔΑ), οι πρώτες  δημοπρατήσεις, η χρηματοδότηση μέσω ΣΔΙT(13.40 - 15.00)                    

Τρίτο  Round Table: Πώς  θα προχωρήσουν τα Τοπικά Σχέδια Διαχείρισης Αποβλήτων
 
Οι συμμετέχοντες
 Στην εισαγωγική ενότητα,  θα συμμετάσχουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης  κ.  Αλέξης Χαρίτσης, ο κ. Σωκράτης Φάμελλος,  Αναπληρωτής  Υπουργός Περιβάλλοντος, ο κ. Αργύρης Περουλάκης , Αναπληρωτής  Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα, ο  Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης  Αποβλήτων κ. Ευάγγελος Καπετάνιος, ο κ. Γιώργος Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ, ο κ. Θεόδωρος  Κάρδαρης πρόεδρος του Δικτύου ΦοΔΣΑ , ενώ  στα round-tables του φόρουμ θα συμμετάσχει  ο  ΕΟΑΝ, εκπρόσωποι  Δήμων και Περιφερειών, συστημάτων εναλλακτικής διαχείρισης, επιμελητηρίων, της  βιομηχανίας, επιχειρηματικών - ακαδημαϊκών φορέων κα.
 
Μια συστηματική προσπάθεια
Η διοργάνωση, εντάσσεται  στο πλαίσιο ενός επίκαιρου ενημερωτικού κύκλου  που οργανώνει η  επιχειρηματική-επενδυτική Πρωτοβουλία ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και η έκδοση  A-Energy Investments  σε ολόκληρη την Ελλάδα τα τελευταία δυο χρόνια σε συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς   με στόχο τη μεγαλύτερη ενεργοποίηση των πολιτών αλλά και της επιχειρηματικής κοινότητας  γύρω από τη διαχείριση των αποβλήτων.
 

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Μέσος όρος (0 Ψήφοι)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


Κανένα σχόλιο. Σχολιάστε πρώτος/-η