ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόσκληση συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση CEBIT 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΣTH ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 
CEBIT 2017 
 ΑΝΟΒΕΡΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ, 20 - 24 Μαρτίου 2017
 
 
 
 
ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ
 
Η διεθνής έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας, πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών CEBIT 2017, θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Ηannover Exhibition Grounds στο Ανόβερο της Γερμανίας από 20 έως 24 Μαρτίου 2017.
 
Η CeBIT, στην οποία οι διοργανωτές της έχουν επενδύσει σημαντικά τα τελευταία δύο χρόνια, αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για business, networking, press- and media activities καθώς και για συζητήσεις πάνω σε επίκαιρα θέματα και νέες τάσεις στον κλάδο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών. Ο μοναδικός συνδυασμός έκθεσης και συνεδρίου, τα σεμινάρια, παρουσιάσεις και workshops, που πλαισιώνουν την έκθεση, καθώς και ο αμιγώς επαγγελματικός χαρακτήρας της CeBIT, την καθιστούν ένα σημαντικό γεγονός για κάθε επιχείρηση, που επιθυμεί να συμπεριλάβει την εξωστρέφεια στο σχέδιο δράσης της και να υλοποιήσει συνεργασίες με παγκόσμιους παίκτες του κλάδου. 
 
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ :
 
Η Enterprise Greece με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου έχει εξασφαλίσει χώρο 200 τ.μ. είτε στο HALL 5 είτε στο HALL 6.
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ (2016)
 
⦁ 200.000 συνολικοί συμμετέχοντες
⦁ Το 88% ήταν υψηλού κύρους επαγγελματίες 
⦁ Το 81% των επισκεπτών προερχόταν από τη Γερμανία
⦁ Το 62% των συμμετεχόντων προερχόταν από την Ευρώπη
⦁ 1 στους 3 παρευρισκομένους στην έκθεση ήταν top manager
⦁ συμμετέχοντες από 20 διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς  
 
(*) ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το κόστος ανέρχεται σε 295 € / τ.μ. για εσωτερικό χώρο και επί πλέον εφάπαξ ποσό 200€ για registration fee. Τα παραπάνω ποσά επιβαρύνονται  με Φ.Π.Α. 24%. 
Σημειώνεται ότι για εταιρείες που επιθυμούν να συμμετάσχουν με περίπτερο μικρότερο των 9 τ.μ., θα τοποθετηθούν εντός του Ελληνικού περιπτέρου σε ενιαίο μεν χώρο και ενιαία ταυτότητα, αλλά με ταυτόχρονη ατομική προβολή (information desk και «πλάτη» διαστάσεων περίπου 2 Χ 1,5 m με το όνομα της εταιρίας και χώρο για τοποθέτηση γραφικών), ενώ θα έχουν ισότιμη προβολή με τις υπόλοιπες στην έκθεση. Το κόστος ανέρχεται στο εφάπαξ ποσό των 1.475€ (δεν υπάρχει επιβάρυνση registration fee) πλέον 24% ΦΠΑ. Στην αίτηση συμμετοχής στο αντίστοιχο πεδίο δηλώστε 5 τ.μ.
Στο  κόστος περιλαμβάνονται το ενοίκιο του χώρου, η κατασκευή και ο βασικός εξοπλισμός του περιπτέρου, τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου, παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand, καταχώρηση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης καθώς και διαφημιστική προβολή της Ελληνικής συμμετοχής.
 
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 
Για την συμμετοχή  τους στην έκθεση οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει  να καταβάλουν απαραιτήτως   μαζί με την αίτηση  συμμετοχής τους, ως προκαταβολή  το 50 % του συνολικού κόστους συμμετοχής λαμβάνοντας υπόψη  τα αιτούμενα  τ.μ. Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη, πριν την έναρξη της έκθεσης. 
 
 
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΑΝΝΙΤΑ ΤΡΥΠΟΣΚΟΥΦΗ
T.: +30 210 3355778 
a.triposkoufi@enterprisegreece.gov.gr
 
 
Μέσος όρος (0 Ψήφοι)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


Κανένα σχόλιο. Σχολιάστε πρώτος/-η