ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

Accenture Event "Amplify You” στην Πάτρα στις 27 Απριλίου

H Accenture, κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως σε θέματα στρατηγικής, συμβουλευτικής, ψηφιακών μέσων, τεχνολογίας και λειτουργιών, διοργανώνει την Πέμπτη 27.04 εκδήλωση στην Πάτρα με θέμα Accenture "Amplify You".

Η εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο POS Coworking Space (Δημ. Γούναρη 69) από τις 14:00 – 16:00 και απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές και αποφοίτους πολυτεχνικών σχολών, με εξειδίκευση σε πληροφορική και νέες τεχνολογίες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το Accenture Technology Vision2017, η ετήσια έρευνα της Accenture η οποία δείχνει τις βασικές τεχνολογικές τάσεις που θα επηρεάσουν τις επιχειρήσεις, την οικονομία και την κοινωνία την επόμενη τριετία. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την Accenture και τις δραστηριότητές της σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ επίσης να συζητήσουν με στελέχη της εταιρείας για τη διαδικασία πρόσληψης καθώς και τις ευκαιρίες-προοπτικές απασχόλησης.

Για την εγγραφή τους, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στη σελίδα https://www.eventbrite.com/e/accenture-amplify-you-event-in-patras-tickets-33704065768.

 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την Accenture στις παρακάτω διευθύνσεις

·        Site https://www.accenture.com/gr-en/

·        Facebook https://www.facebook.com/pg/AccentureCareersGreece/

·        Linkedin https://www.linkedin.com/company/accenture_greece/

·        Twitter https://twitter.com/accenturegr