ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

Κάλεσμα για το startup pitch του ΣΦΗΜΜΥ 10

Startup… Spin off… Νεανική επιχειρηματικότητα... Λέξεις που έχουν εισέλθει για τα καλά στην καθημερινότητα μας. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το ΣΦΗΜΜΥ, το μεγαλύτερο συνέδριο στην Ελλάδα, από φοιτητές για φοιτητές.

Η τρίτη μέρα του συνεδρίου είναι αφιερωμένη στη σύνδεση των νέων με την αγορά εργασίας. Κατά την διάρκεια της μέρας θα στηθούν διάφορα δρώμενα ώστε να καλύψει τις περισσότερες ανάγκες των φοιτητών. Ένα εξ' αυτών είναι το startup pitch, δηλαδή ένας διαγωνισμός για νεοφυείς startups. 

Σε πρώτη φάση περιμένουμε τις επιχειρηματικές ιδέες σας οι οποίες θα κριθούν από την επιτροπή. Στην συνέχεια στην τελική φάση οι ομάδες θα παρουσιάσουν το έργο τους έχοντας 5' να πείσουν κοινό και κριτική επιτροπή. Με την λήξη του θα μπορέσουν να αλληλεπιδράσουν με το κοινό σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο με απώτερο σκοπό να δημιουργηθούν νέες συνεργασίες και ιδέες. 

Νιώθεις ότι ο κόσμος έχει ανάγκη την ιδέα σου? Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο email academics@sfhmmy.gr μέχρι τις 3 Oκτωβρίου!


Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Φωτογραφία του χρήστη Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών - Σφημμυ.